۱۷ خرداد ۱۳۸۵، ۱۳:۴۹

نتايج بررسي سيماي دين در كتابهاي كودكان چاپ مي شود/ كيفيت كتابهاي ديني كودكان مطلوب نيست

نتايج بررسي سيماي دين در كتابهاي كودكان چاپ مي شود/ كيفيت كتابهاي ديني كودكان مطلوب نيست

معاون پژوهشي سازمان تبليغات اسلامي با اشاره به سرمايه گذاريهاي گسترده غرب براي تأثيرگذاري بر ذهن كودكان جهان، فعاليتهاي ضعيف فعالان داخلي و جدي نگرفتن كودكان را يادآور شد و افزود: در قالب آسيب شناسي سيماي دين در كتابهاي كودكان، پژوهشهايي انجام و نتايج براي مؤسسه ها و ناشران كودك ارسال مي شود تا مبناي كار آنها در تأليف كتاب براي كودكان قرار گيرد .

حجت الاسلام سيد جواد موسوي هوايي معاون آموزشي و پژوهشي سازمان تبليغات اسلامي در گفتگو با خبرنگار"مهر" با اعلام اين خبر گفت: آسيب شناسي كتابهاي كودك يكي از فعاليتهاي معاونت آموزشي سازمان در سال 85 است كه اميدواريم تا پايان سال به انجام رسيده و به همت مؤسسه راه روشن منتشر شود.

وي افزود: در اين تحقيق تنها به كتابهاي ديني و آثاري كه درباره پيامبران و آداب ديني است پرداخته نشده، بلكه تمام منشورات كودك مورد توجه قرار گرفته و تناسب آنها با دين و ادبيات ديني ارزيابي شده است .

حجت الاسلام موسوي هوايي يادآور شد: اگر چه كتابهاي خوبي در ارتباط با مفاهيم ديني براي كودكان نوشته شده اما هنوز تا رسيدن به آن نقطه مطلوب راه درازي در پيش است و نويسندگان بايد با زبان غير مستقيم، به بيان مفاهيم ديني بپردازند و به اين نكته توجه كنند كه با آثار و نوشته هاي خود به ذهن و انديشه كودكان سمت و سو داده و آنها را هدايت مي كنند.

معاون آموزشي و پژوهشي سازمان تبليغات اسلامي بهره گرفتن از زبان نو را لازمه كار براي كودكان عنوان كرد و افزود: نويسندگان امروز بايد با ذهنيت و ذوق كودكان آشنا بوده و دغدغه توجه، رسيدگي و ارتقاء معنوي كودكان اين مرز و بوم را داشته، بدانند كه آينده ايران در دست همين كودكان است و براي ايجاد هر فرهنگ و تمدني بايد به پايه ها و اساس آن توجه كرد.

حجت الاسلام موسوي هوايي گفت: تاكنون بسياري از كتابهاي كودك و مجلات رشد را ارزيابي كرده و به نقاط قوت و ضعف آنها پرداخته ايم ، البته وارد مقولات تخصصي تر نشده و تنها يك مديريت ميانه راعهده دار شده ايم.

وي با اشاره به اينكه ترجمه براي فرهنگ ايراني يك تهديد محسوب مي شود، افزود: هر اثر، معرف فرهنگ خاص خود است براي مثال آنچه در كتابها و فيلمهاي هري پاتر مطرح مي شود اين است كه جهان بيرون هيچ نيست به جز سحر و جادو كه آن هم در دست ما است و سازمان سيا به راحتي مي تواند آن را از بين برده و خنثي كند.

معاون آموزشي و پژوهشي سازمان تبليغات اسلامي يادآور شد: با اشاره به سرمايه گذاريهاي گسترده غرب براي تأثيرگذاري بر فكر و ذهن كودكان جهان، گفت: متأسفانه ما در راستاي كار براي اين قشر دچار روزمرگي شده و كودكان خود را چندان جدي نگرفته ايم .

حجت الاسلام موسوي هوايي زمان انتشار اين پژوهش انجام شده در مورد كتابهاي كودكان را اواخر امسال اعلام كرد و افزود: حاصل اين پژوهش چاپ و براي مؤسسه ها و ناشراني كه كار كودك مي كنند ارسال مي شود تا مبناي كار آنها در تأليف كتاب براي كودكان قرار گيرد.

کد خبر 336375

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha